Untitled

Loading Events
Find Events

Event Views Navigation

Upcoming Events

Events List Navigation

May 2017

Как да се открояваме в LinkedIn

May 26 @ 7:30 pm - 9:00 pm
SoftUni Digital, зала Deep Web, кв. Изгрев, ул. "Тинтява" 15-17
София, Bulgaria
+ Google Map

Ако знаеш как да се представиш в LinkedIn, тази социална мрежа може да ти донесе полезни контакти и добри поръчки без да се налага да минаваш на платен профил или да даваш пари за LinkedIn реклама. По време на семинара ще научиш именно това: как работят алгоритмите на тази социална мрежа, какви похвати да използваш, за да изградиш своя професионална мрежа в LinkedIn. Семинарът е безплатен. Предварителната регистрация е задължителна. Научи повече за лектора Иван Диков и се регистрирай.  

Find out more »

Обучение по презентационни умения „Успешни бизнес презентации“

May 27 @ 1:30 pm - May 28 @ 3:30 pm
Офисът на школа “По стъпките на дракона”, ж.к. „Люлин“, бл. 384, вх. А, ет. 4, ат. 11
София, Bulgaria
+ Google Map

Двудневен курс, по време на който ще се научиш да привличаш и задържаш вниманието на слушателите си; да използваш различни техники за владеене на аудиторията; да представяш себе си и бизнеса си ефективно. Виж цялата програма и условията за регистрация и записване. Такса за участие: 196 лв. Лектор е Майк Рам, основател на школата за презентационни и комуникационни умения „По стъпките на дракона“. Обучението е специално ориентирано към всички, които се занимават с маркетинг и продажби, към мениджъри и предприемачи.

Find out more »

Обучение „Dropshipping за напреднали“

May 28 @ 1:00 pm - 5:00 pm
хотел “Сплендид”, ул. „Братя Шкорпил“ 30
Варна, Bulgaria
+ Google Map

Обучението е подходящо за хора, които вече продават в Ebay и бизнесът им се разраства или планират да го разширяват. Павел Пенчев и Цветан Радушев – съосновател на Smpro.net са ви подготвили интересна и полезна информация по темата и ще отговорят на всички ваши въпроси. Цена на билета при ранно записване (до 26. 05. 2017) – 120 лв. След тази дата цената на билета е 150 лв. Регистрирай се.

Find out more »

Обучение „Маркетинг в социалните мрежи“

May 29 @ 1:00 pm - 3:00 pm
Фондация “Каузи”, ж.к. Люлин 8, ул. "Филиповско шосе" 38
София, Bulgaria
+ Google Map

Обучението се води от Жюстин Томс, което вече е препоръка да му обърнеш повече внимание и да се запишеш. Ако искаш да се възползваш от социалните мрежи, за да популяризираш бизнеса или каузата си, или вече отговаряш за маркетинга на някоя фирма, това обучение ще ти помогне да постигнеш по-добри резултати. ! Обучението е безплатно за хора от 15 до 29 години.  Необходимо е да се регистрираш предварително. За целта, пиши, че искаш да се включиш на Fondacia_kauzi/at/abv.bg.

Find out more »
+ Export Events