Untitled

Loading Events

Upcoming Events

Events Search and Views Navigation

Event Views Navigation

April 2019

Marketing HYPE, vol. 4: Influencer Marketing

April 24 @ 7:00 pm - 9:00 pm
Limacon Event Center, бул. Марица 154А + Google Map

На срещата с Лазар Радков, управител на Live to Lift и създател на кампанията „Капачки за бъдеще”, ще имате възможност да чуете как се развива маркетинг стратегия за социална кауза, как се управляват комуникации и се създава общност от гледната точка на един инфлуенсър. За кого е предназначено събитието За предприемачи, блогъри, специалисти по маркетинг, журналисти. Лектор Лазар Радков е основател на Live to Lift  и на кампанията „Капачки за бъдеще”. Автор на предизвикателството „30 за 30” и на книгата…

Find out more »

Founder Institute Online Info Session

April 25 @ 9:30 am - 10:30 am
online

Екипът на акселераторската програма ще разясни как се кандидатства за участие в нея, какви са възможностите за подкрепа на бизнес идеи. Онлайн сесиите са подходящи и за създаване на контакти с други предприемачи, които търсят съмишленици. За кого е предназначено събитието За начинаещи преприемачи, за собственици на малък и среден бизнес. Лектори Експерти на Founder Institute. Вход безплатен, с предварителна регистрация. Едночасовите онлайн сесии продължават и на 30 април, 9 и 14 май. За точните часове вижте програмата на събитието.

Find out more »

May 2019

Семинар „Как бизнесът ни да пребори бюрокрацията – съвети и тънкости“

May 7 @ 6:30 pm - 7:30 pm
Cosmos Coworking Camp, ул.Ангел Кънчев 3 + Google Map

Бюрокрацията е един от големите препъникамъни пред всеки бизнес. Възползвайте се от експертните знания и умения на екип от бизнес консултанти. Основните теми на семинара са: как се регистрира фирма; кога е важно да ползвате счетоводни услуги; как се съставят общи условия и страници за защита на личните данни на сайтове. За кого е предназначено събитието За собственици на малки и средни предприятия, счетоводители, юристи. Лектори Екип от юристи и счетоводители от „Бизнес адвайзер“. Вход безплатен, с предварителна регистрация.

Find out more »

WordCamp Plovdiv 2019

May 11 @ 8:00 am - 6:00 pm
Драматичен театър Пловдив, ул. Княз Александър I, 38
Пловдив,
+ Google Map
EUR10

Това е първото издание на конференцията WordCamp в Пловдив. В нея лектори, експерти по различните аспекти на WordPress, ще участват с лекции от 25-30 минути. На форума ще имате възможност да споделите знания и опит с  WordPress общността в България. За кого е предназначено събитието За WordPress специалисти, блогъри. Лектори Николай Кръстев, Марио Пешев, Александър Савкович, etc. Вижте пълната програма на събитието. Вход платен, с предварителна регистрация.

Find out more »

Обучение „Видео обработка и изграждане на Youtube канал“

May 11 @ 10:00 am - May 12 @ 12:00 am
MG Academy, ул. "Екзарх Йосиф"86
София, 1000 Bulgaria
+ Google Map
BGN300

Обучението е част от поредицата за пасивни доходи и е с практическа насоченост. Програмата му включва: основи на видео обработката, базови знания по журналистика, структуриране на видео, изграждане на youtube канал, генериране на пасивен доход от youtube канал. За кого е предназначено събитието За начинаещи блогъри и влогъри, маркетинг специалисти, предприемачи. Лектор Антоан Стефанов, репортер в "Господари на ефира" Вход платен, с предварителна регистрация. Курсът се провежда и на 13 и 16 май, от 19 до 21 часа.

Find out more »

Нощ на литературата 2019

May 15 @ 6:00 pm - 10:00 pm

На 15 май за осми път в България се организира Нощ на литературата. Актьори, радио- и телевизионни водещи, музиканти, популярни личности ще четат съвременни български автори в превод на различни европейски езици. Инициативата се провежда в София, Пловдив, Варна, Бургас, Велико Търново, Добрич, Ловеч, Русе, Стара Загора и Шумен. Записите ще бъдат публикувани във Фейсбук на профила на Нощ на литературата / Literature Night. За кого е предназначено събитието За хора, които обичат книгите. Кой ще чете Моля следете програмата…

Find out more »
+ Export Events