Untitled

Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Хакатон за София

November 30, 2018 @ 6:00 pm - December 2, 2018 @ 6:00 pm

Хакатонът събира експерти, които търсят технологични решения за подобряването на качеството на живот в София и имат желание да се включат в стратегическото планиране на града.

Целта на настоящия хакатон е да се потърсят предложения за анализ или визуализиране на данни, създаване или оптимизиране на процеси и умно управление в работата по създаването на визия за София.

Трите отбора, разработили и представили най-добро технологично решение по време на хакатона, ще получат парични награди – 2000 лв. за първо, 1000 лв. за второ и 500 лв. за трето място.

За кого е предназначено събитието

  • За ИТ специалисти, за експерти по градско планиране, за архитекти, представители на НПО сектора, юристи,  журналисти, активни граждани.

Лектори

  • Журито се състои от Здравко Здравков, главен архитект на Столична община, Николай Костов, преподавател във Software University, Светослав Димов, CEO на Dev.bg, Елица Панайотова, координатор на инициативата Зелена София, Владимир Данаилов от Sofia Investment Agency, Вероника Манова, експерт към СОС, Любо Георгиев, ръководител на  Визия за София.  Ментори са Радослав Георгиев от HackSoft, софтуерния инженер Божидар Божанов, Деян Спасов от Оцениме.бг, Боян Бонев от Gaida.ai

Вход безплатен, с предварителна регистрация.

Details

Start:
November 30, 2018 @ 6:00 pm
End:
December 2, 2018 @ 6:00 pm
Event Category:
Website:
https://vizia.sofia.bg/2018/11/14/hackathon_za_sofia/

Venue

София Тех Парк
София Тех Парк, Иновационен форум "Джон Атанасов", София, София, бул. „Цариградско шосе“ 111 Б + Google Map

Organizer

Визия за София
View Organizer Website

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *