Untitled

Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Курс за софтуерно тестване (QA)

November 22, 2017 @ 7:00 pm - December 20, 2017 @ 10:00 pm

Курсът за софтуерно тестване е подходящ за хора с малко или никакъв опит в областта на осигуряване софтуерното качество. Той обхваща базови теоретични познания, примери и практически занимания, които целят утвърждаване на материала с цел приложение в реална работна обстановка. Лекциите и упражненията са предимно практически насочени и наблягат както на изграждането на аналитични умения у курсистите, така и на развиването у тях на soft skills, които са от изключително значение в професията софтуерен тестер.

Продължителността на курса по софтуерно тестване e 54 астрономически часа, провеждани 2 пъти седмично – сряда и петък от 19:00 до 22:00. Курсистите получават сертификат за професионални знания в областта на софтуерното тестване (QA).

Виж подробна програма на курса.

Лектор: Ани Басмаджиян – над 8 години практически опит в областта на софтуерното разработване. Понастоящем работи в Avus Capital Ltd. Занимава се с обучението и въведението на новопостъпилите тестери в работния процес. Координира QA екипа с останалите екипи и процеси. Сертифицирана по „ISTQB Certified Tester – Foundation Level“, „ISTQB Certified Tester – Advanced Level“, „ISTQB Certified Tester – Manager Level“.

Запиши се като използваш формата най-долу на страницата.

Venue

IT Academy
София, Bulgaria + Google Map
Website:
http://www.it-academy.bg

Organizer

IT Academy
Website:
http://www.it-academy.bg