Курсове

„Копирайтинг за уеб“ – обучение на живо

Обучението е фокусирано върху създаване на съдържание за всяка една страница от твоя сайт. Научи се да пишеш текстове, които привличат посетители и ги превръщат в клиенти.

Занятията се провеждате в рамките на два дни, по четири часа. Участниците могат да изпратят предварително линк към сайт, върху които да работим заедно по време на занятията. Виж на кои дати ще се проведе следващото обучение „Копирайтинг за уеб“, разгледай програмата и се запиши.

 

 

Онлайн видео курс за начинаещи фрийлансъри

„Как да успеем на свободна практика“ е курс, който ти помага да печелиш повече пари и да разполагаш с времето си, докато работиш за себе си.

Материалът е поднесен в 37 кратки видеа, няколко файла с упражнения, полезни за един фрийлансър документи и упътване откъде да започнеш да градиш своята успешна свободна практика. Всички съвети, тактики и стратегии са тествани лично от мен през последните 11 години.
Научи повече за курса и го поръчай.

 

Индивидуални копирайтинг обучения

Искаш да станеш копирайтър, да подобриш и развиеш копирайтърските си умения или да се научиш да пишеш текстове за собствения си сайт – индивидуалното, онлайн, копирайтинг обучение е именно за теб.

След кратък разговор, в който определяме целите и нивото ти, подготвям специална програма, съобразена с тях и ти предлагам копирайтинг курс, в който теорията и практиката вървят успоредно.
Научи повече за обучението и ми пиши. 

 

Колебаеш се или имаш още въпроси? Пиши ми на i/at/mogilska.com или на mogilska/at/gmail.com, ще ти отговоря.